De top 3 games voor de iPhone 5

De iPhone 5 is alweer een tijdje uit in Nederland en daarom geven we hier een klein overzichtje met de beste spellen die speciaal zijn aangepast voor het grote display van de iPhone 5.

  1. FIFA 13

FIFA 13 is natuurlijk een van de absolute topgames voor iOS en als je een iPhone 5 hebt, dan mag je deze game eigenlijk niet missen. Het spel ziet er bijna net zo goed uit als op de Xbox 360 en PC en daarnaast zit de sfeer er ook goed in bij FIFA 13. Doordat de knopjes en virtuele d-pad wat minder ruimte in beslag nemen zie je iets meer van het veld en is het beter speelbaar dan op de oudere iPhones.

  1. Carmageddon

De oudere gamers onder ons zullen de PC-versie van Carmageddon ongetwijfeld nog herinneren. Het spel veroorzaakte heel wat jaren geleden behoorlijk wat commotie, doordat je in het spel moest proberen zoveel mogelijk voetgangers dood te rijden. De iOS-versie van het spel blijft trouw aan het origineel en de grofheid van het origineel is helemaal terug met deze remake. Het spel speelt bovendien op het grote scherm van de iPhone 5 heerlijk weg.

  1. Rayman Jungle Run

We sluiten onze top 3 af met Rayman Jungle Run. Rayman zal voor de meeste gamers ook geen onbekende zijn en Rayman Jungle Run is een van de beste spellen die in de App Store te vinden zijn. Het spel beschikt over fantastische graphics, zeer goede besturing en geweldige geluidseffecten. Het is een vrij eenvoudig spel, dat veel uitdaging biedt, en je uren zoet kan houden. Rayman Jungle Run is een spel dat in de collectie van geen enkele iPhone 5-bezitter mag ontbreken.