Rihanna & Chris Brown dan toch samen?

2009 was het jaar van? Nou zeker niet dat van Rihanna en Chris Brown. In februari 2009 liep de relatie tussen beiden op de klippen nadat Chris Brown Rihanna mishandeld had. Op diverse foto’s was het bewijs te zien. Het aanzicht van een bebloede Rihanna is een beeld wat veel fans niet snel zullen vergeten.

Na het schandaal heeft in februari heeft het voor beiden even geduurd voordat ze hun zangcarrières weer op hebben gepakt. Voor de toenmalige 21- jarige zangeres was het extra moeilijk doordat ze Chris als haar eerst grote liefde beschouwde.

Ondertussen zijn we 2 jaar verder en steeds vaker duiken er foto’s op van Chris en Rihanna samen. Alhoewel ze beiden geen commentaar geven op vermeende roddels over hun nieuwe relatie spreken de foto’s voor zich. In haar post op Instagram zegt Rihanna ‘’I don’t wanna leave!!! Kille dit tonight baby!!!’’ Volgens insiders wordt er hier verwezen naar naar Chris Brown zijn optreden in Frankfurt. Het zijn niet de enige foto’s die onlangs verschenen zijn.

Het koppel zelf wil niet reageren op enkele roddels volgens Chris Brown werken ze aan hun relatie. Daarnaast geeft hij te kennen dat ze twee volwassenen zijn en dat mensen het een kans moeten geven. Willen mensen het geen kans geven dan moeten ze hun mond maar dicht houden aldus Brown.

Het is niet de eerste keer dat Celebreties zo voor het blok worden gezet. Eerder dit jaar was het Kirsten Stewart die door het stof heen moest kruipen.  Tegenwoordig is er vrijwel niets meer privé in het leven van Hollywood sterren. Aan de ene kant hoor het er natuurlijk bij, aan de andere kant is het een nadeel voor velen en is het lang niet altijd leuk.

Door de ontwikkelde fototechnologieën kunnen camera’s tegenwoordig zo ver inzoomen dat ze alles vast kunnen leggen en dat er vrij weinig privé blijft. Daarbij zijn ook de afdruk technologieën ontwikkeld zo verschijnen de meeste foto’s haarscherp in kranten of in nieuwsbladen. Gelukkig worden Celebrities niet alleen voor negatieve doeleinden gefotografeerd en heeft de ontwikkeling van de druktechniek ook een positieve uitwerking. Zo worden foto’s steeds vaker op plexiglas of aluminium gedrukt voor een betere presentatie.

Bron: Huffingtonpost