Olcay Gulsen geeft fashionitas ervan langs

Olcay Gulsen is binnenkort op tv te zien als gast-jurylid in het Engelse programma Ultimate Shopper, waarin ze haar ongezouten mening geeft over de kledingstijl van verschillende ‘fashionitas’.

ultimate-shopper

De eigenaresse van het kledingmerk Supertrash neemt hierbij geen blad voor de mond en dat wordt haar niet door alle deelnemers in dank afgenomen. “Sommige kandidaten reageren heftig, voelen zich aangevallen.” Olcay beschrijft een situatie waarin ze een kandidaat vergelijkt met een stripper. De vrouw kan de kritiek niet hebben en vergelijkt Olcay daarop met een vod. “Wie dacht ik nou dat ik was en ik zag er zelf niet uit,” aldus Gulsen in RTL Boulevard. Het is echter niet haar opzet om sensatie te creëren door kandidaten van slag te maken. “Ik ben altijd fair, maar het is niet de bedoeling dat iemand in huilen uitbarst door het commentaar dat ik geef”, zo zegt Gulsen.

De eerste aflevering van het programma zal te zien zijn op 2 oktober om 21.00 uur op TLC.